Om Oss

Historie:  Nutritional Supplements Wholesale C.V.(handel navnet Slimex 15 Supplements) er grunnlagt i 2012 engrossalg og har tatt skritt for å vokse til det den er i dag: en blomstrende engros og detaljhandel av naturlige kosttilskudd og slankeprodukter i videste forstand av ordet.

 

Varemerkeregistrering  Nutritional Supplements Wholesale C.V. (handel navnet Slimex 15 Supplements) har Slimex 15 produkt produsert ved Benseng Foodsupplements BV  Veghel Holland en sertifisert bedrift, se også våre produktsertifikat  utstedt av Benseng Foodsupplements BV  Veghel. Nutritional Supplements Wholesale C.V.(handel navnet Slimex 15 Supplements) er offisielle salg poenget med alle Slimex 15 produkter.

 

Valg, kvalitet  Mangfold er viktig for fremtiden. En sunn organisasjon ser stadig rundt, på jakt etter nye utbygginger og produkter. Vårt utvalg består i stor grad av naturlige produkter med anerkjent etiketter som Slimex 15 kunde kan meget vellykket leverandør under armen på grunn av et svært bredt spekter av høy kvalitet og eksklusive merkevarer, det er der vi velger!

 

Produkter:  Nutritional Supplements Wholesale C.V. (handel navnet Slimex 15 Supplements) tilbyr et bredt spekter av produkter som slankeprodukter, kosttilskudd med navnet Slimex 15 Plus, Slimex 15 shake og snart nye Slimex 15 Cellulite.

 

Dag etter dag optimal service  Med det mål å oppnå optimal samarbeid med våre kunder er ikke bare utvalget og kvaliteten av produkter som teller. Kundene våre forventer et raskt og tilstrekkelig svar på deres behov og ønsker. Våre viktigste fordelene er:

 
•Muligheten til å bestille daglig
•En rask levering med nøyaktig administrative håndtering
•Spesielt opplært personale