Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse for www.slimex15-plus.com

På denne siden finner du ansvarsfraskrivelsen av www.slimex15-plus.com, som det er tilgjengelig via Nutritional Supplements Wholesale. I denne ansvarsfraskrivelsen gir vi emne som vi tilbyr deg informasjonen på våre nettsider.

Intellektuell eiendom

Bruk av informasjonen på dette nettstedet er gratis så lenge du ikke kopiere, distribuere eller denne informasjonen i andre måte brukes eller misbrukt. Du kan bruke informasjonen på dette nettstedet kun i henhold til ordningene for obligatorisk loven.

Uten skriftlig tillatelse av Nutritional Supplements Wholesale tillater ikke at tekst, fotografier eller annet materiale på dette nettstedet for å bruke. Immateriell hviler med Nutritional Supplements Wholesale.

Ingen garanti på nøyaktighet

Hvis det er aktuelt:

For priser på nettsiden vår ønsker vi for nøye mulig visning av virkeligheten og de tiltenkte prisene. Feil som oppstår og kan identifiseres som programmering eller skrivefeil, er aldri en grunn for en kontrakt eller avtale med kosttilskudd krav å anta eller engros.

Nutritional Supplements Wholesale mål for som gjeldende mulig nettside. Hvis tross disse innsatsene informasjonen eller innholdet på dette nettstedet er ufullstendig og feil, kan så vi aksepterer noe ansvar.

Informasjon og/eller produkter på denne nettsiden tilbys uten garanti av noe slag og eller krav til nøyaktighet. Vi forbeholder oss retten til å endre, slette eller disse materialene til å plassere igjen uten forutgående melding. Nutritional Supplements Wholesale aksepterer ikke ansvar for informasjon publisert på nettsteder som refereres av hyperkoblinger.

Endringer

Bør endre denne ansvarsfraskrivelsen, så finner du den nyeste versjonen av ansvarsfraskrivelsen med www.slimex15-plus.com på denne siden.