Å gjøre shopping Med Oss Selv EasierVi Bruke Informasjonskapsler. når Du Besøk Våre nettside, du Enig Å Bruke disse informasjonskapslene.
Derfor Slimex 15 Plus:

Ikke fornøyd, pengene tilbake
      (Unique garanti)
Sertifisert produkt
      (Trygg)
Gjort i Nederland
      (Pålitelig produksjons)
Bestilt før 23: 59 h,
       levert i morgen

      (Ved Betaling på forhånd)
Gratis frakt

Slimex 15 Garanti

Sisow Betalingsmåter

Slimex 15 Cellu Control Bruk og ingredienser

Hovedfunksjonen: Cellulite
Markedet navn: Slimex 15 Cellu Control

Slimex 15 Cellu kontroll Bruk og inntak

Metode for inntak: 2 kapsler per dag med mye vann, for best resultat, anbefaler vi å ta en kapsel før lunsj og en før middag.

Slimex 15 Cellu multimedietaster kapsler kan brukes fra 1 til 6 måneder, jo lenger behandling, mer resultatene du vil ha. Bruk Slimex 15 Cellu kontroll hver dag og holde huden stram og sunn.

Råd: første 2 månedene 2 kapsler per dag og deretter 1 kapsel daglig å bo på ønsket resultat. 

 

Ingredienser: Per 1 kapsler
 
Guarana 85 mg EP: 20% koffein (hvit) biokjemiske stoffene i Guarana frø (Paullinia Cupana) er Guaranine (lik koffein) og den nært beslektede alkaloider theobromine og teofyllin. Urbefolkningen i Amazonas-regionen i Sør-Amerika brukes frøene til Guarana anlegget som en energi boost og fordi det hjelper avføring å tykkere. Guarana bær er plukket manuelt. Deretter bær for et par dager med lys gjæret og kjødets utelates. Frøene er tørk stekt.

Snelleplante/Arable paardenstaart 85 mg EP: 7% Silica sneller arvense, den generelle vegetabilske, felles Snelleplante og dyrkbar jordbruksland paardenstaart er en urteaktig flerårig som kommer ut av Arktis og tempererte regioner i den nordlige halvkulen. Navnet sneller er avledet fra latinske røtter equus, betyr «hest» og seta hva "hair".

Indisk pennywort 85 mg EP: 10% triterpenes HPLC pennywort brukes som en dekorativ plante i hagen. Det er en stor dam plante. Bladene stikker over vannflaten på avstand. Det er en flerårig plante med hvit, rozewitte eller grønne blomster som i månedene juni, juli, August og september. Pennywort er ikke en spiselig plante.

Milk Thistle 85 mg EP: 80% silymarin Silybum marianum, populært kjent som melk tistel, er en plante av familien Asteraceae, som kan være opptil to meter høy. På engelsk anlegget Milk Thistle: 'milk thistle'. Anlegget blomster hver år eller en gang i to år, avhengig av regionen.

L-Carnitine 85 mg EP: analysen min. 97% L-Carnitine, ofte bare Carnitine er en ikke-essensielle aminosyren som produseres fra essensielle aminosyrer metionin og lysin i leveren, hjernen og nyrene. Det er også innhentet gjennom kosten.

Svart pepper 1 mg EP: min. 98% piperin black pepper (Piper nigrum) er et proprietært navn for et tillegg basert på piperin, et rent ekstrakt som ekstraheres fra sort paprika, vokst i den fuktige, friske jorden i Sør-India

Det er for tiden ingen produkter i denne kategorien.