Meny
Handlekurven din

Slimex 15 Cellulite / Vitamin 120 kapsler

Slimex 15 Cellulite / Vitamin 120 kapsler
Slimex 15 Cellulite / Vitamin 120 kapsler
Slimex 15 Cellulite / Vitamin 120 kapsler
Slimex 15 Cellulite / Vitamin 120 kapsler
Slimex 15 Cellulite / Vitamin 120 kapsler
-11 %
Slimex 15 Cellulite / Vitamin 120 kapsler
Slimex 15 Cellulite / Vitamin 120 kapsler
Slimex 15 Cellulite / Vitamin 120 kapsler
Slimex 15 Cellulite / Vitamin 120 kapsler
Slimex 15 Cellulite / Vitamin 120 kapsler
Slimex 15 Cellulite / Vitamin 120 kapsler
Gratis Frakt

Fraktkostnader er gratis starter fra € 50, -

Alle andre land fri fra € 50, -

TIPS! Med to pakker gratis frakt!

Bestilt før 23:59 h? Leveres i to til tre dager i Norge!

Du bestiller direkte fra produsenten av Slimex 15 produkter

Slimex 15 produkter Ikke gode penger tilbake! Garanti

sertifikat produsent, Se sertifikat

TIPS! Opprett en konto og lagre punkter

De Slimex 15 kapsler kan brukes fra 1 til 6 måneder.

Jo lengre behandling, jo mer resultatene du vil ha.

Bruk Slimex 15 hver dag og holde på ønsket mål vekt.

 • Lager: 100
 • bonuspoeng: 7
 • Modell: Slimex 15 Cellu Control
€ 66,95
€ 74,90
Eks. mva: € 61,42
Pris i bonuspoeng: 67

Cellulite Handling? Slimex 15 Cellu Control!

Slimex 15 Cellu Control behandling av cellulitt 60 tabletter og 60 Slimex 15 Vitamin kapsler (bra for 1 måned)

Slimex 15 Cellu Control er en unik formel som kan brukes for å få glatt hud. Massevis av å sitte, drikke, røyking og stress er bare noen av årsakene til forstyrrelser i lymfesystemet. Dette kan føre til cellulite. Vil du finne en behandling for Cellulite din? Slimex 15 komplettere tilbud Cellulite piller.

Hva er Slimex 15 Cellu Control?

Slimex 15 Cellu Control er kosttilskudd som ble utviklet av forskere for å hindre cellulitt. Målet er å gjøre huden din ser glatt og levende. Takket være en revolusjonerende ny teknologi, absorberer kroppen gradvis ingrediensene i anti-cellulite piller på en naturlig måte. Den Cellulite piller mål å arbeide over en lengre varighet og er derfor bedre og sunnere enn krasj dieting. Mulig Resultater, Andre Enn Behandle Cellulite, Kan Inkluderer:

 • Optimal Huden Hydration
 • Nærende huden takket være blodsirkulasjonen
 • Forbedret Fett Metabolisme
 • Få Befri Av Overflødig Væsker
 • Legge nutritients
 • Redusere fett lagring i magen, baken, beina og andre problematiske områder

Vær oppmerksom på at effektene kan variere fra person til person. Kapslene inneholder unike og naturlige ingredienser. Ikke plage deg selv lenger med risikable behandlinger, dyre kosmetiske produkter, eller usunn praksis. I stedet, foretrekker en verden-klassen handling med Slimex 15 Cellu Kontroll!

Når og hvordan du bruker

Å gjøre bedre kuren for Cellulite og til deres sikkerheten, dens ' betydelig å lese veiledningene og begrensninger og sikre å holde seg til seg. Bruke Slimex 15 Cellu Kontroll som Følger:

 • Ta 1 kapsel før du spiser med 1 til 2 glass vann
 • Bare ta den anbefalte daglige dosen av 2 kapsler
 • Fortrinnsvis til å bli brukt på middag
 • Oppbevares på et tørt og kjølig sted

Merk: Dette produktet passer ikke for personer som er yngre enn 18 år. Ikke skal brukes under svangerskapet eller hvis du prøver å bli gravid, mens amming, hvis du har blodtrykk problemer, hjerte-eller vaskulære sykdommer, psykologiske problemer, åndedretts problemer eller når du er overfølsom mot en av ingrediensene. Når du er i tvil, ta kontakt med en lege! For optimal effektivitet, er det anbefaler å bruke Cellulite piller i kombinasjon med et balansert kosthold og regelmessig mosjon.

 

Kjøp vitamin piller på Slimex 15 Supplements

Ønsker du å holde seg frisk mens du er å miste vekt? Deretter supplere din vekttap program med høyre vitaminer! På Slimex 15 tilskudd kan du bestille vitamin piller som er fullpakket med vitamin B, biotin, kalsium og mer. Godt å kombinere med våre slanking produkter eller bare for å ta daglig, enten du ser på din vekt eller ikke. På den måten fortsetter du å gjøre dette på en ansvarlig måte!

De riktige næringsstoffene

Mange velger ofte strenge og usunne dietter, hvor de ikke får de riktige næringsstoffene. Den slanking produkter fra Slimex 15 Supplements hjelpe deg å nå din ideelle vekt på en sunnere måte, takket være fravær av skadelige stoffet Sibutramine. Å være ekstra sikker på at kroppen din får det den trenger, kjøpe vitaminer er et godt alternativ. Spesielt når du ikke velger standard vitamin B-piller fra apotek, men for vitamin piller i vår Nettbutikk! Vårt supplement inkluderer vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B12, C og D3. Fordi den inneholder flere typer vitaminer, den har en mer allsidig effekt enn bare en vitamin B supplement. Videre er Kapslene er allergen-frie. Merk: vitamin kapsler er et verdifullt tillegg, men ikke en erstatning for en normal diett!

En gunstig kombinasjon

Selvfølgelig kan vitaminer også brukes uten å miste vekt eller når du tar andre produkter. Men for å optimalisere Slimex 15 erfaring, er det nyttig å kjøpe både våre vitamin piller samt våre slanking piller og/eller våre Cellulite piller. Du vil bli overrasket over hvor godt de ulike produktene utfyller hverandre. Videre denne måten trenger du ikke å gå til flere adresser å kjøpe slanking kapsler, Cellulite piller og vitamin B; på Slimex 15 Supplements du kan finne alt i ett Nettbutikk. Veldig praktisk og aldri så lett. Ta en titt på våre Combo-tilbud!

Ikke vent lenger og kjøpe vitamin piller på Slimex 15 kosttilskudd. Legge inn bestillingen på en enkel måte i Nettbutikk og du vil motta den i løpet av noen få virkedager. Anbefalt daglig inntak er 1 kapsel per dag. Les pakken pakningsvedlegget før bruk og ikke nøl med å kontakte oss hvis du har noen spørsmål!

Skriv omtale

Merk: HTML støttes ikke!
Dårlig Bra
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Å gjøre shopping Med Oss Selv EasierVi Bruke Informasjonskapsler. når Du Besøk Våre nettside, du Enig Å Bruke disse informasjonskapslene.Personvern og Informasjonskapsler