Å gjøre shopping Med Oss Selv EasierVi Bruke Informasjonskapsler. når Du Besøk Våre nettside, du Enig Å Bruke disse informasjonskapslene.
Derfor Slimex 15 Plus:

Ikke fornøyd, pengene tilbake
      (Unique garanti)
Sertifisert produkt
      (Trygg)
Gjort i Nederland
      (Pålitelig produksjons)
Bestilt før 23: 59 h,
       levert i morgen

      (Ved Betaling på forhånd)
Gratis frakt

Slimex 15 Garanti

Sisow Betalingsmåter

Slimex 15 Garantie

Hva med garanti?                                                                      
Slimex 15 Plus/Cellu kontroll er det eneste produktet som tilbyr en prøve spesiell, ingen andre miste vekt produkt tilbyr dette. Vår garanti er unik! Hvis du ikke er fornøyd med Slimex 15 Plus/Cellu så du sender bestillingen bare tilbake og vi vil gi deg penger tilbake for fortsatt uåpnet pakking du har igjen (minus frakt kostnader).

Ingen spørsmål, det er den Slimex 15 pluss/Cellu kontroll garanti!

Hvordan kan vi sikre dette?
Vi er så sikre på produktet vårt at vi skal kunne tilby deg denne garantien. Hvis vi ikke var sikker på at dette produktet kan fungere for deg, så vi ikke kan tilby slike en garanti som dette!

Jeg er ikke fornøyd med produktet
Hvis du ikke er fornøyd med produktet, kan du bruke vår pengene tilbake-garanti ved enkel fyll i det kontakt skjema og viser hvorfor du ikke er fornøyd.

Returrett
Avkastningen prosessen er enkel; du har 30 dager starter en uke etter du plasserte orderen. Hvis du ikke er fornøyd med Slimex 15 Plus/Cellu innenfor denne perioden, og du har sett noen forbedring kan du bare sende bestillingen tilbake og vi vil refundere fortsatt uåpnet emballasje/blemmer kontoen.

Så hvis du er ikke fornøyd og du har bestilt for eksempel en emballasje (4 blemmer) som du har to åpne/brukt og to uåpnet refunderer vi beløpet to fortsatt uåpnet emballasje/blemmer minus frakt kostnader. Men vi gjør en betingelse som du har prøvd produktet i minst 14 dager.

Den Slimex 15 pluss/Cellu kontroll personvern garanti
Vi sende alltid produktene våre 100% diskret og respekterer ditt privatliv, derfor det vil aldri være annonsering på emballasjen står ved siden av selskapet "Slimex15 kosttilskudd".

Transport
Vi forsøker å levere bestillingen innen 2 virkedager via POSTNL (Europa 4 til 5 dager). Dessverre er det ikke mulig å sende til en postboks, så sørg for at du har riktig levering adresse informasjon går.

Hvorfor frykter konkurranser vår garanti?
Våre konkurrenter er ikke kunne tilby samme garanti, se imitasjon! Vi kan du prøve miste vekt produktet helt til testen, ingen av vår konkurrent kan matche det!

Dato for siste justeringen 13-02-2017

Det er for tiden ingen produkter i denne kategorien.